Loading...

INSIDE THE FULLHOUSE


Локацiя: Маскат, Оман

Площа: 765 кв.м

Автори: Анастасiя Захарченко, Юлiя Жатько

Сучасний і трохи еклектичний інтер’єр великого особняка для сім’ї з трьома дітьми. Планування цього будинку розгортається навколо внутрішнього двору з барбекю зоною. На першому поверсі вікна розсуваються у внутрішній двір, утворюючи єдиний простір з їдальнею, вітальнею і сходовим холом. На поверхах вище у внутрішній двір виходять балкони спалень.

На другому поверсі розташовані три дитячі спальні, кожна зі своїм гардеробом і санвузлом, кожна з індивідуальним дизайном, що відповідає потребам маленьких клієнтів. Також тут є друга вітальня тільки для сім’ї з невеликим баром.

Пентхаус – зона для батьків: спальня, гардероб, санвузол і кабінет, а також звідси є вихід на верхню терасу.

Коли у будинку багато вікон, можна сміливо використати темний колір і контрастні матеріали. Керамогранит з текстурою рудого металу обрамляє широкий сходовий марш, усередині якого велика люстра. Тепле дерево на підлозі, укладене великими планками, приємно як візуально так і на дотик. У меблях ми використали багато чорного кольору в поєднанні з деревом. Також нам хотілося додати в інтер’єр етнічного стилю, що виразилося в килимах, настінних панно, малюнку плитки в санвузлах.

Для нас цей інтер’єр був непростим…із-за розмірів будинку та із-за того, що клієнти живуть в іншій країні, але за підсумком ми раді показати результат, до якого так довго йшли.